Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Rugaciune in cinstea Sf. Maria Magdalena

Rugaciune in cinstea Sf. Maria Magdalena

Pentru novena in cinstea Sf. Maria magdalena se va spune rugaciunea de mai jos timp de noua zile consecutiv.

Rugăciune la Sfânta Maria Magdalena

Sfântă Marie Magdalena, tu care ai fost iertată de Isus, tu care ai iubit mult; arată-ne calea adevăratei convertiri și a curăției inimii. Din iubire tu l-ai urmat pe Isus pentru a-l sluji: învață-ne să ne oferim în mod gratuit viața noastră pentru frați. Tu te aflai aproape de crucea lui Isus, alături de Maria și de Ioan; obține-ne harul credinței și al speranței în încercările noastre. În dimineața Paștelui, tu ai primit de la Isus misiunea de a anunța învierea ucenicilor săi; ajută-ne să credem că viața este mai puternică decât moartea, că iubirea triumfă peste tot. Prin mijlocirea ta, noi ne încredințăm Domnului.

O, lumină a lumii

O lumină a lumii! O perlă strălucitoare! Tu care vestind învierea lui Isus Cristos, ai devenit apostol al apostolilor, rămâi mereu în favoarea noastră la tronul lui Dumnezeu, a cărui prietenă preferată ești; fii refugiul nostru și apărătoarea noastră.

 
Rugăciunea unui penitent
Sfântă Marie Magdalena, tu care ai obținut iertarea lui Isus pentru toate păcatele tale, tu care i-ai stat alături până la ultima suflare la picioarele crucii, tu care, prima, ai fost martoră a învierii sale și a primului anunț al bucuriei pascale, te rog să asculți rugăciunea mea. Mijlocește pentru mine la Domnul nostru Isus Cristos, pentru ca el să-mi dea iertarea sa pentru toate păcatele mele, pentru îndoielile mele, pentru lipsa mea de bunătate și dragoste față de semenimei și față de toți cei cu care vin în contact și pentru toate greșelile săvârșite în mod voluntar sau involuntar. Acum când tu ești aproape de Isus, nu mă părăsi în tristețea mea. Fă ca Domnul să-mi dea dezlegarea, să-mi permită să regăsesc seninătatea, pacea inimii, a sufletului și a minții.