Maison
De nous
Questions fr�quentes
Compte du Client
Contact

Au sujet de nous

Site-ul NOVENA.ROse doreste a fi o colectie a celor mai cunoscute si practicate novene ale momentului!

Ideea acestui site mi-a venit atunci cand cautand cat mai multe novene la ingeri nu am gasit pe internet o varianta completa si clara a novenei in cinstea Sf. Arhanghel Mihail! M-am gandit atunci ca sunt foarte multe persoane in aceeasi situatie si gen de cautari pentru acest tip de novene - dar legate probabil de alti sfinti.

Atunci am inceput sa caut si mi-am dat seama ca pana la urma majoritatea novenelor disponibile in acel moment erau doar tiparite (si in diverse carti de rugaciuni). In plus am realizat ca multe altele (...) nu erau disponibile in nici un fel in limba romana! 

Am "luptat" din greu pentru a afisa pe acest site cat mai multe novene care pana recent nu erau disponibile in nici un fel in limba romana!

Pe aceasta cale facem apel catre toti vizitatorii acestui site - persoane care se afla in acest moment  in diferitele colturi ale lumii - ca, daca dispun si de alte novene (foarte populare sau cu specificul  zonelor  in care locuiesc) - sa ni le trimita pentru ca dorinta noastra este ca sa facem cunoscut vizitatorilor un numar cat mai mare de rugaciuni de acest tip (novene) si de asemenea ca ele sa se raspandeasca si sa ajunga cat mai rapid la dispozitia celor interesati!

Va multumim anticipat!

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ghideze in tot ceea ce intreprindeti!