Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Catre Doamna Noastra a Harurilor

Catre Doamna Noastra a Harurilor

CĂTRE DOAMNA NOASTRĂ A HARURILOR

Fecioară Sfântă, îngerul Gabriel ți-a zis: “Bucură-te tu, cea plină de har”. Este invitația ca tu, mijlocitoare de haruri infinite, să te îndrepți spre fiecare dintre noi, pentru ca, printre oamenii timpului nostru, să aducem bucuria lui Cristos. Tristețile și durerile vieții prezente fac să sufere atâtea familii: tuturor, tu, Mamă a bucuriei, dă-le curajul de a accepta greutățile de fiecare zi, în credință, pentru a merita bucuria pe care nimeni nu ni-o va mai lua și încă de pe acum să fim oameni ai bucuriei.

Bucură-te Marie...

Fecioară Sfântă, îngerul Gabriel ți-a zis: ”Nu te teme, Marie, căci ai aflat har la Dumnezeu”. Aceleași cuvinte, tu mijlocitoare de haruri infinite, ni le spui nouă, pentru a ne aminti că deasupra tuturor există un Tată Bun care ne iubește și că la el toți oamenii găsesc forța de a nu se teme, dar de a avea mereu așa de multă speranță.
Și tu, bună Mamă, ține-ne de mână, ajută-ne să luptăm, să mergem înainte, cu siguranța că nu există motiv de a ne teme, de a ne împrăștia, de a avea frică, pentru că tu ne păzești și ne ocrotești întotdeauna.

Bucură-te Marie...

Fecioară sfântă, îngerul Gabriel a dus către Dumnezeu Tatăl cuvântul tău: ”Iată slujitoarea Domnului, fie mie după cuvântul tău”.
Și noi, asemenea ție, voim să facem întotdeauna voința lui Dumnezeu, cu iubire, pentru că numai în ea este mântuirea.
Tu, mijlocitoare a tuturor harurilor, fă-ne statornici în această hotărâre, pentru că voim să fim cu tine în Împărăția Cerurilor.

Bucură-te Marie...
Bucură-te Regină...

Salutul sfântului Francisc către Fericita Fecioară Maria:

Bucură-te, Doamnă, sfântă regină,
Sfântă Mamă a lui Dumnezeu, Marie,
Care ești fecioară devenită Biserică
și aleasă de preasfântul Tată ceresc,
care te-a consacrat împreună cu preasfântul său
Fiu iubit
și cu Duhul Sfânt Mângâietorul;
tu în care a fost și este orice plinătate de har și orice
bine.
Bucură-te, palatul său,
Bucură-te, tabernacolul său,
Bucură-te, casa sa.
Bucură-te, veșmântul său,
Bucură-te slujitoarea sa,
Bucură-te, Mama sa.