Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Rugăciune pentru ajutor Ón Óncercări

Rugăciune pentru ajutor Ón Óncercări

Rugăciune pentru ajutor în încercări

Această rugăciune şi următoarele pot fi spuse situaţii de mare nenorocire sau când cineva se simte lipsit de orice ajutor concret şi pentru cazurile de mare disperare.


                 O, mărite apostol, sfinte Iuda, slujitor credincios şi prieten al lui Isus, numele trădătorului care l-a vândut pe Învăţătorul în mâinile duşmanilor ţi-a pricinuit o oarecare uitare, însă Biserica te cinsteşte şi te invocă în rugăciune ca Patron al cazurilor fără speranţă. Roagă-te pentru mine, căci sunt singur şi neajutorat. Pentru privilegiul pe care Domnul ţi l-a dat de a veni în ajutorul celor aflaţi în situaţii disperate, fii lângă mine pentru a obţine mângâierea şi sprijinul cerului în toate necesităţile, încercările şi suferinţele, într-un chip special … (aici se spune intenţia) pentru a-l preamări pe Dumnezeu împreună cu tine şi cu toţi sfinţii pentru totdeauna.
Îţi promit, o, fericite sfânt Iuda, că voi fi mereu atent la şoapta Duhului şi niciodată nu voi înceta să te cinstesc pe tine ca protectorul meu puternic, punându-mi toate puterile în slujba răspândirii devoţiunii în cinstea ta. Amin.