Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Rugaciune impotriva farmecelor

Rugaciune impotriva farmecelor

Rugaciune impotriva farmecelor prin mijlocirea Sf. Anton de Padova

Doamne, indura-te de noi! Doamne, Dumnezeul nostru, imparat al veacurilor, Atotputernic si Atotstapanitor; Tu care in Babilon ai transformat in roua flacarile mistuitoare ale cuptorului incins si care i-ai aparat si salvat pe cei trei tineri; Tu care esti vindecatorul sufletelor si trupurilor noastre; Tu care esti mantuirea celor care te cheama; iti cerem si te imploram: nimiceste, alunga si pune pe fuga orice putere diabolica, orice prezenta si viclenie satanica, orice influenta rea si orice farmec sau deochi, facute de persoane malefice si aruncate asupra slujitorului tau N.(se spune numele complet …). Fa te rugam ca in locul invidiei si a farmecelor sa primeasca binefaceri din abundenta, tarie, implinire si iubire.
Tu, Doamne, iubitor de oameni, intinde mainile tale Atotputernice si trimite bratul tau cel preainalt si puternic si vino, cerceteaza si ajuta pe acest slujitor al tau, pe care l-ai creat dupa chipul si asemanarea ta, trimitand asupra lui ingerul pacii tale; preaputemic aparator al sufletului si al trupului, care sa indeparteze si sa alunge orice putere rea, orice otravire si vraja, facute de persoane corupte si invidioase si astfel slujitorul tau, care Te implora, sa-ti cante cu recunostinta: „Domnul este ajutorul meu si nu ma voi teme de ce-mi poate face mie omul.... Nu ma voi teme de rau, pentru ca tu esti cu mine, Tu esti Dumnezeul meu, taria mea, Domnul meu puternic, Domnul pacii, Parintele veacului ce va veni".
Da, Doamne Dumnezeul nostru, ai mila de chipul si asemanarea ta si mantuieste pe slujitorul tau N. (se spune numele complet…), de orice vatamare si primejdie, care vin din farmece si protejeaza-l de orice rau: prin mijlocirea preabinecuvantatei, preamaritei si pururea Fecioarei Maria, Maica lui Dumnezeu si Doamna noastra, a stralucitilor Arhangheli si a tuturor sfintilor. Amin.
Tatal Nostru... Bucura-te Maria,... Slava Tatalui...