Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Rugaciuni ale femeilor sterile

Rugaciuni ale femeilor sterile

RUGĂCIUNI ALE FEMEILOR STERILE CĂTRE SFÂNTA MARIA FRANCISCA A CELOR CINCI RĂNI

             Sfânta cartierelor Spagnoli și Compatrona ale orașului Neapole din 1901, este amintită de obicei de oameni ca “Sfânta Fecioară a stigmatelor” și este invocată în special de femeile sterile și de viitoarele mame.

            Te felicit, o primă Fecioară Sfântă a orașului Neapole, slăvită sfântă Maria Francisca, pentru bogatele favoruri date ție din ceruri; și te rog să înmulțești asupra mea efectele carității și ocrotirii tale, obținându-mi de la Domnul acel har, pe care eu îl doresc atât de mult [a formula cererea]. Și pentru ca să te angajezi prin rugăciunile tale înaintea lui Dumnezeu spre a-l obține, eu ador, binecuvântez și-i mulțumesc Preasfintei Treimi pentru atâtea haruri pe care ți le-a făcut, mai ales prin faptul că, înainte de a vedea lumina zilei, a prevestit prin două profeții distincte, că după aceea aveai să fii o sfântă; apoi ai avut privilegiul să-l adori pe Isus din Preasfântul Sacrament încă din sânul matern, să fii împodobită de daruri și virtuți supraumane și cinstită de familiaritatea și compania sa tot timpul vieții tale, împodobită cu toate trăsăturile Pătimirii sale, având inima înfrumusețată de acea maximă dragoste serafică față de Dumnezeu și aproapele. Așadar, o iubită Mireasă a lui Isus Cristos, dacă Mirele tău te-a iubit atât de mult, fă-mă să simt efectele ocrotirii tale acum când stai în prezența sa, pentru a găsi pacea inimii mele prin dobândirea harului cerut.

Trei Slavă Tatălui ....
Roagă-te pentru noi, sfântă Maria Francisca
Ca să ne facem vrednici de făgăduințele lui Cristos


Să ne rugăm
O Dumnezeule, tu ai voit ca sfânta Fecioară Maria Francisca să devină conformă cu imaginea Fiului tău răstignit; prin meritele sale și prin mijlocirea sa dă-ne nouă ca, fiind transformați în aceeași imagine a Răstignitului în timp ce suntem pe pământ, să merităm a fi glorificați cu ea în cer. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.