Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Triduu de multumire la Nepr. M. Miraculoase

Triduu de multumire la Nepr. M. Miraculoase

TRIDUU DE MULȚUMIRE CĂTRE NEPRIHĂNITA MEDALIEI MIRACULOASE

Isus, în episodul vindecării celor zece leproși, a amintit importanța mulțumirii, când ne rugăm pentru o cauză disperată (așa cum era, în acel timp, lepra).

O preaslăvită Fecioară Neprihănită Marie, iată-ne plini de recunoștință înaintea Imaginii tale venerate, pentru a-ți arăta recunoștința noastră pentru harul pe care ni l-ai obținut. Înălțând spre tronul tău Rugăciunile noastre, de mai multe ori, o scumpă Mamă, ți-am spus că Milostivirea ta nu este niciodată invocată în zadar; că Medalia ta Miraculoasă era pentru noi o plăcută garanție a harului pe care îl așteptam de la tine; și acum, o preamilostivă Mamă, avem bucuria de a proclama lumii întregi, spre slava ta, că nimeni alergând la tine, nu a rămas neascultat, că cel care trăiește sub ocrotirea și apărarea Medaliei Miraculoase, și-a asigurat izvorul tuturor harurilor cerești.
O Maică preabună, păstrează-ne, te rugăm, ocrotirea ta prin Medalia Miraculoasă, pe care nu o vom mai părăsi niciodată; și fă ca harul pe care ni l-ai dobândit, să fie spre slava lui Dumnezeu, spre slava ta și spre folosul sufletelor noastre. Dar ca răspuns la o bunătate atât de mare, ce îți vom da noi, o Marie? Îți vom da ceea ce tu dorești mai ales de la noi: inimile noastre.
Da, o Preasfântă Mamă a lui Dumnezeu și Mamă a noastră, te vom iubi din toată inima noastră și, ca zălog al acestei iubiri filiale, îți promitem că vom fi mereu evlavioși față de Medalia ta, purtând-o mereu cu noi, pentru ca toți să ne recunoască drept fii ai tăi, drept protejați ai tăi: nu vom înceta niciodată să propagăm mărețiile Medaliei Miraculoase și să ne străduim pentru ca de către toți să fie cunoscută și iubită această garanție binecuvântată a iubirii tale materne. Amin!

Trei Bucură-te Marie. La fiecare Bucură-te Marie:
O Marie zămislită fără de păcat roagă-te pentru noi care alergăm la tine si pentru toti aceia care nu alearga, mai ales pentru dusmanii bisericii si pentru toti cei incredintati tie.