Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Cont Client
Contact

Pentru o persoana bolnava

Pentru o persoana bolnava

RUGACIUNE LA SF. RITA PENTRU O PERSOANĂ BOLNAVĂ

               Inimă preabună a lui Isus, cu aceeași credință și aceeași iubire care le-au impus Martei și Mariei această chemare: ”Doamne, acela pe care tu îl iubești este bolnav!”, îndrăznesc și eu să-ți adresez aceste cuvinte, pentru că sper cu ardoare ajutorul divinei tale milostiviri. Să vină harul tău, Doamne Isuse, prin mâinile preasfintei tale Mame Maria și a slujitoarei tale Rita, pentru ca persoana bolnavă pe care ți-o recomand să fie vindecată.
               Dă-mi acest har, Doamne, prin meritele credincioasei tale Rita. Vezi pocăințele sale, marile sale dureri de care a suferit mai bine de cincisprezece ani, în care tu ai voit în mod deosebit să o unești cu patima ta.
                 O sfântă Rita, mijlocește pentru mine la Mirele tău răstignit. Să-i dea el sănătatea acelei persoane bolnave pentru care te rog. De la mijlocirea ta specială aștept acest har. Fiind convins că însuși Dumnezeu este acela care mă inspiră să te rog, sunt sigur că, pentru meritele tale, într-un fel sau în altul mă va asculta pentru mai marea sa slavă. Cred aceasta, sper aceasta, sunt sigur de ea. Îți mulțumesc cu anticipație.

Slavă Tatălui....