Home
About us
F.A.Q.
Client account
Contact

Umila rugaciune la Sf. Tereza

Umila rugaciune la Sf. Tereza

UMILĂ RUGĂCIUNE CĂTRE SFÂNTA TEREZA A PRUNCULUI ISUS

Sfântă Tereza a Pruncului Isus cu Chipul Sfânt, Doctor al Bisericii, care ai arătat lumii noastre tulburate de mândrie “calea copilăriei evanghelice”, învață-ne să devenim mici și umili, păstrând inima noastră imună de orice răutate și orgoliu, pentru că numai pe această cale după cuvântul lui Isus vom putea intra în Împărăția cerurilor.
Slavă Tatălui

Sfântă Tereza a Pruncului Isus cu Chipul Sfânt, Doctor al Bisericii, victimă oferită Iubirii Milostive, care ai descoperit misiunea ta în Biserică, adică de a fi inima trupului mistic al Domnului, învață-ne să facem prețioase lucrurile pe care le săvârșim, chiar și cele mai mici, prin iubirea supranaturală.
Slavă Tatălui

Sfântă Tereza din Liseux, Doctor al Bisericii, care te-ai angajat să-ți amintești de noi în slava cerului, trimite asupra lumii acea ploaie de trandafiri pe care ai promis-o și ajută-i pe toți cei care suferă cu trupul sau cu sufletul.
Obține-ne mai ales harul de a plăcea lui Dumnezeu făcând voința sa, așa cum ai știut să faci tu, abandonându-te în brațele sale de Tată iubitor, care dispune totul pentru binele nostru.
Slavă Tatălui

O sfântă Tereza a Pruncului Isus cu Chipul Sfânt, Doctor al Bisericii, care în scurta ta existență ai fost exemplu de curăție evanghelică, de iubire puternică și de încredințare generoasă lui Dumnezeu, îndreaptă o privire de compătimire spre noi care ne încredem în tine. Primește dorințele noastre și adresează pentru noi un cuvânt la Fecioara Maria a cărei fiică predilectă ai fost și “ți-a surâs în dimineața vieții”. Spune-i ca, în calitate de Mamă a lui Dumnezeu și a oamenilor, să ne obțină prin puternica sa mijlocire harul pe care îl dorim atât de mult, și să-l însoțească printr-o binecuvântare care să ne întărească în viață, să ne asiste la moarte și să ne conducă la veșnicia fericită. Amin.