Maison
De nous
Questions fr�quentes
Compte du Client
Contact

Catre Madona Harurilor

Catre Madona Harurilor

CĂTRE MADONA HARURILOR

1.O Vistiernică Cerească a tuturor harurilor, Mamă a lui Dumnezeu și Mamă a mea Marie, deoarece ești Fiica Întâi Născută a Veșnicului Părinte și ții în mână atotputernicia sa, ai milă de sufletul meu și dă-mi harul pentru care te rog cu înflăcărare.
Bucură-te Marie...

2.O Milostivă Împărțitoare a harurilor divine, Marie Preasfântă, tu care ești Mama Veșnicului Cuvânt Întrupat, care te-a încoronat cu nemărginita sa înțelepciune, privește mărimea durerii mele și dă-mi harul de care am atât de mare nevoie.
Bucură-te Marie...
 

3.O Preaiubită Împărțitoare a harurilor divine, Neprihănită Mireasă a Veșnicului Duh Sfânt, Marie Preasfântă, tu care ai primit de la el o inimă care este cuprinsă de millă față de nenorocirile omenești și nu poate să reziste fără a-l mângâia pe cel care suferă, ai milă de sufletul meu și dă-mi harul pe care eu îl aștept cu deplină încredere de la nemărginita sa bunătate.
Bucură-te Marie...

Da, da, o Mama mea, Vistiernica tuturor harurilor, Scăparea sărmanilor păcătoși, Mângâietoarea mâhniților, Speranța celui care disperă și Ajutorul preaputernic al creștinilor, eu îmi pun în tine orice speranță a mea și sunt sigur că îmi vei obține de la Isus harul pe care îl doresc atât de mult, dacă este pentru binele sufletului meu.
Bucură-te Regină...